Termeni si conditii

Termeni si conditii

Adauga o unitate de cazare

Termeni si conditii

 
I. CONTINUTUL SITEULUI.

II. RESPONSABILITATE.
Toate informatiile publicate pe acest site au un caracter suplimentar si informativ.
Rezervari-camere.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile pe care le veti gasi pe siteul nostru sau in orice alta sectiune in care textul este adugat de catre membrii nostri. Autorii articolelor, comentariilor, mesajelor sau ai numelor de utilizatori prezentate in cadrul site-ului isi asuma intreaga responsabilitate.
Rezervari-camere.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei prezentate in cadrul site-ului.
Rezervari-camere.ro are legaturi catre alte site-uri Internet. Aceste linkuri catre alte siteuri sunt puse la dispozitia dumnevoastra numai pentru comoditate si nu reprezinta garantii ale nici unui produs sau serviciu din cadrul acestor site-uri. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este garantata de Rezervari-camere.ro. De asemenea si politica referitoare la confidentialitatea datelor poate fi diferita pe aceste site-uri de cea a Rezervari-camere.ro .

III. DREPTUL DE PROPRIETATE.
Intregul continut al acestui site, daca nu este mentionat altfel, este proprietatea INNOVATIVE WEB SERVICES SRL.
Legislatia privind dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate protejeaza continutul site-ului.
Continutul site-ului www.rezervari-camere.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau înregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitându-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al INNOVATIVE WEB SERVICES SRL.
Incalcarea acestor conditii, conform legilor romane, reprezinta o infractiune si se vor lua masuri imediate de restabilire a legalitatii prin folosirea mijloacelor legale de protectie si despagubire pentru incalcarea drepturilor.

Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri constituie proprietatea autorilor.
Rezervari-camere.ro nu solicita dreptul de proprietate pentru acest continut dar prin afisarea pe acest site a acestui continut va dati acordul ca proprietarii site-ului sa aiba asupra acestui continut un drept de folosinta perpetuu si gratuit, drept de distributie, de reproducere, multiplicare, modificare, adaptare, prezentare publica individuala sau cu alte informatii, fotografii, grafica, sunete, imagini in miscare, inclusiv pe acest site sau alte site-uri, in cataloage, reviste, sau orice alta utilizare, inclusiv cu caracter comercial.
IV. COLECTAREA DE INFORMATII.
In accesarea site-ului si utilizarea serviciilor oferite, doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumnevoastra asa cum se solicita in formularul de inregistrare ca utilizator.
In cazul in care informatiile nu sunt adevarate, inexacte sau incomplete, Rezervari-camere.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra fara nici o notificare prealabila.
Membrii site-ului au posibilitatea ca in orice moment sa vizualizeze si sa modifice datele personale in cazul in care au intervenit modificari.
Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii dumneavoastra la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului.
Datele obtinute prin intermediul formularelor de inregistrare vor putea fi folosite de catre Rezervari-camere.ro sau proprietarul acestui site, cu exceptia situatiei in care ati dezactivat optiunea de la sfarsitul sectiunii de inregistrare ca utilizator, pentru a va trimite prin mail, telefonic sau direct oferte comerciale sau informatii ale site-ului Rezervari-camere.ro.

V. CONFIDENTIALITATEA DATELOR.

Rezervari-camere.ro respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dumneavoastra personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in nici un mod care contravine acestei politici. Aceste informatii nu pot face obiectul unei tranzactii intre Rezervari-camere.ro si terti.
In orice situatie datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite exceptie facand cazurile prevazute de lege.
Albumefpoze.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul proprietarului site-ului, fara a oferi insa infomatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru obtinerea de premii.

Despre protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Rezervari-camere.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele personale sunt furnizate de catre membri in momentul crearii unui cont pe Site. Datele personale furnizate de catre membri pot fi prelucrate de www.rezervari-camere.ro in scopul oferirii in conditii optime a servicilor sale. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, membri au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, membri pot folosi serviciile oferite de SITE (self-service) sau pot face o cerere prin e-mail la adresa contact@Rezervari-camere.ro

In afara de datele trimise de catre membri, server-ele site-ului colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat site-ul, adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre www.rezervari-camere.ro petru a imbunatatii sevicile oferite.

CERINTELE MINIME DE SECURITATE a prelucrarilor de date cu caracter personal

Conform Ordinul Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002 , www.rezervari-camere.ro respecta cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal:

1.Identificarea si autentificarea utilizatorului
Prin utilizator se intelege orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului, a persoanei imputernicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal. Utilizatorii, pentru a capata acces la o baza de date cu caracter personal, trebuie sa se identifice. Identificarea se poate face prin mai multe metode, cum ar fi: introducerea codului de identificare de la tastatura (un sir de caractere), folosirea unei cartele cu cod de bare, folosirea unei cartele inteligente (smart card) sau a unei cartele magnetice. Fiecare utilizator are propriul sau cod de identificare. Niciodata mai multi utilizatori nu trebuie sa aiba acelasi cod de identificare. Utilizatorii Comunitatii NN trebuie sa stie ca contul lor de pe siteurile comunitatii NN este valabil si pentru www.rezervari-camere.ro. Codurile de identificare (sau conturi de utilizator) nefolosite o perioada mai indelungata trebuie dezactivate si distruse dupa un control prealabil intern al operatorului. Perioada dupa care codurile trebuie dezactivate si distruse se stabileste de operator. Orice cont de utilizator este insotit de o modalitate de autentificare. Autentificarea poate fi facuta prin introducerea unei parole sau prin mijloace biometrice: amprenta dactiloscopica, amprenta vocala, angiografia retiniana etc. Parolele sunt siruri de caractere. Cu cat sirul de caractere este mai lung, cu atat parola este mai greu de aflat. La introducerea parolelor acestea nu trebuie sa fie afisate in clar pe monitor. Parolele trebuie schimbate periodic in functie de politicile de securitate ale entitatii (operator sau persoana imputernicita). Schimbarea periodica a parolelor se face numai de catre utilizatori autorizati de operator. Operatorul trebuie sa solicite realizarea unui sistem informational care sa refuze automat accesul unui utilizator dupa 5 introduceri gresite ale parolei. Orice utilizator care primeste un cod de identificare si un mijloc de autentificare trebuie sa pastreze confidentialitatea acestora si sa raspunda in acest sens in fata opera-torului. Fiecare entitate va stabili o procedura proprie de administrare si gestionare a conturilor de utilizator. Operatorii autorizeaza anumiti utilizatori pentru a revoca sau a suspenda un cod de identificare si autentificare, daca utilizatorul acestora si-a dat demisia ori a fost concediat, si-a incheiat contractul, a fost transferat la alt serviciu si noile sarcini nu ii solicita accesul la date cu caracter personal, a abuzat de codurile primite sau daca va absenta o perioada indelungata stabilita de entitate. Accesul utilizatorilor la bazele de date cu caracter personal efectuate manual se va face pe baza unei liste aprobate de conducerea entitatii.

2.Tipul de acces
Utilizatorii trebuie sa acceseze numai datele cu caracter personal necesare pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu. Pentru aceasta operatorii trebuie sa stabileasca tipurile de acces dupa functionalitate (cum ar fi: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc.) si dupa actiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, stergere), precum si procedurile privind aceste tipuri de acces. Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu vor avea acces la datele cu caracter personal. Operatorul va permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal dupa ce acestea au fost transformate in date anonime. Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale. Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor sau pentru realizarea de prezentari se vor folosi date anonime. Angajatii care predau cursurile de pregatire vor folosi date cu caracter personal pe parcursul propriei lor pregatiri. Operatorul va stabili modalitatile stricte prin care se vor distruge datele cu caracter personal. Autorizarea pentru aceasta prelucrare de date cu caracter personal trebuie limitata la cativa utilizatori.

3.Colectarea datelor
Operatorul desemneaza utilizatori autorizati pentru operatiile de colectare si introducere de date cu caracter personal intr-un sistem informational. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatori autorizati desemnati de operator. Operatorul va lua masuri pentru ca sistemul informational sa inregistreze cine a facut modificarea, data si ora modificarii. Pentru o mai buna administrare operatorul va lua masuri ca sistemul informational sa mentina datele sterse sau modificate.

4.Executia copiilor de siguranta
Operatorul va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal, precum si ale programelor folosite pentru prelucrarile automatizate. Utilizatorii care executa aceste copii de siguranta vor fi numiti de operator, intr-un numar restrans. Copiile de siguranta se vor stoca in alte camere, in fisete metalice cu sigiliu aplicat, si, daca este posibil, chiar in camere din alta cladire. Operatorul va lua masuri ca accesul la copiile de siguranta sa fie monitorizat.

5.Computerele si terminalele de acces
Computerele si alte terminale de acces vor fi instalate in incaperi cu acces restrictionat. Daca nu pot fi asigurate aceste conditii, computerele se vor instala in incaperi care se pot incuia sau se vor lua masuri ca accesul la computere sa se faca cu ajutorul unor chei ori cartele magnetice. Daca pe ecran apar date cu caracter personal asupra carora nu se actioneaza o perioada data, stabilita de operator, sesiunea de lucru trebuie inchisa automat. Marimea acestei perioade se determina in functie de operatiile care trebuie executate. Terminalele de acces folosite in relatia cu publicul, pe care apar date cu caracter personal, vor fi pozitionate astfel incat sa nu poata fi vazute de public si dupa o perioada scurta, stabilita de operator, in care nu se actioneaza asupra lor, acestea trebuie ascunse.

6.Fisierele de acces
Operatorul este obligat sa ia masuri ca orice accesare a bazei de date cu caracter personal sa fie inregistrata intr-un fisier de acces (numit log la prelucrarile automate) sau intr-un registru pentru prelucrarile manuale de date cu caracter personal, stabilit de operator. Informatiile inregistrate in fisierul de acces sau in registru vor fi: - codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu caracter personal manuale); - numele fisierului accesat (fisei); - numarul inregistrarilor efectuate; - tipul de acces; - codul operatiei executate sau programul folosit; - data accesului (an, luna, zi); - timpul (ora, minutul, secunda). Pentru prelucrarile automate aceste informatii vor fi stocate intr-un fisier de acces general sau in fisiere separate pentru fiecare utilizator. Orice incercare de acces neautorizat va fi, de asemenea, inregistrata. Operatorul este obligat sa pastreze fisierele de acces cel putin 2 ani, pentru a fi folosite ca probe in cazul unor investigatii. Daca investigatiile se prelungesc, aceste fisiere se vor pastra atat timp cat se va considera necesar. Fisierele de acces trebuie sa faca posibila identificarea de catre operator sau de catre persoana imputernicita a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv anume, in vederea aplicarii unor sanctiuni sau a sesizarii organelor competente.

7.Sistemele de telecomunicatii
Operatorul este obligat sa faca periodic controlul autentificarilor si tipurilor de acces pentru detectarea unor disfunctionalitati in ceea ce priveste folosirea sistemelor de telecomunicatii. Operatorii sunt obligati sa conceapa sistemul de telecomunicatii astfel incat datele cu caracter personal sa nu poata fi interceptate sau transmise de oriunde. Daca sistemul de telecomunicatii nu poate fi astfel securizat, operatorul este obligat sa impuna folosirea metodei de criptare pentru transmisia datelor cu caracter personal. Prin sistemele de telecomunicatii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

8.Instruirea personalului
In cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor operatorul este obligat sa faca informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora si vor fi avertizati prin mesaje care vor aparea pe monitoare in timpul activitatii. Utilizatorii sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci cand parasesc locul de munca.

9.Folosirea computerelor
Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) operatorul va lua masuri care vor consta in: a)interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase; b)informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici; c)implementarea unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice; d)dezactivarea, pe cat posibil, a tastei "Print screen", atunci cand sunt afisate pe monitor date cu caracter personal, interzicandu-se astfel scoaterea la imprimanta a acestora.

10.Imprimarea datelor
Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizati pentru aceasta operatiune de catre operator. Operatorii sunt obligati sa aprobe proceduri interne specifice privind folosirea si distrugerea acestor materiale. Fiecare entitate isi va aproba propriul sistem de securitate, tinand seama de aceste cerinte minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, iar in functie de importanta datelor cu caracter personal prelucrate, isi va impune masuri de securitate suplimentare.

VI. ACORDUL UTILIZATORILOR CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE ALE COPIILOR LOR.
Site-ul www.rezervari-camere.ro este destinat adultilor.Informatiile personale despre copii nu vor fi colectate decat de la parintii acestora si nu vor fi colectate informatii personale de la copii decat cu acordul prealabil al parintilor.
Informatiile personale se refere la numele complet, adresa, adresa de email, numar de telefon.
Parintii vor putea vizualiza, modifica, sterge informatiile personale ale copilului, renunta la acordul de publicare sau refuza colectareaa in continuare a informatiilor.


VII. PUBLICITATEA SI LEGATURI CU ALTE SITEURI.
www.rezervari-camere.ro nu este responsabil pentru politica de confidentialitatea a altor site-uri care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a fiecarui site care are legaturi cu www.rezervari-camere.ro pentru a afla cum sunt folosite si prelucrate datele tale personale. Politica noastra de confidentialitate vizeaza strict www.rezervari-camere.ro .
www.rezervari-camere.ro , proprietarul acestuia, nu sunt responsabili sub nici o forma pentru relatiile sau consecintele acestor relatii, nelimitandu-se la achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau orice alt tip de relatie care poate aparea intre dumnevoastra si oricare dintre cei care isi fac reclama directa sau indirecta prin intermediul site-ului www.rezervari-camere.ro .

VIII. ADRESA IP.
Adresa IP este numarul pe care il primeste computerul dumneavoastra de la ISP (Internet Service Provider) pentru a identifica locatia.
Rezervari-camere.ro foloseste aceasta adresa IP pentru a diagnostica problemele aparute la server sau in administrarea siteului www.rezervari-camere.ro .

IX. COOKIE-URI.
Cookie este fisierul pastrat pe calculatorul vizitatorului unui site web continand informatii despre acel vizitator. Folosim aceste fisiere pentru a salva ID dumneavoastra si parola pentru a nu le introduce de fiecacare data de cate ori vizitati site-ul, pentru a pune la dispozitia utilizatorilor informatii conforme interesului dumneavoastra, pentru a marca paginile pe care le-ati vizualizat pentru a fi siguri ca nu le veti vedea pe aceleasi in mod repetat.
Cei care fac reclama prin intermediul site-ului nostru pot folosi pot folosi cookie pentru a genera statistici referitoare la produse si localizari, dar acestea nu contin si nu vor contine informatii personale.
X. FISIERE STATISTICE.
Aceste fisiere statistice sunt mentinute pe acest site pentru a analiza, a urmari activitatea membrilor sau pentru a strange date referitoare la localizare. Fisiere mai sus mentionate nu contin nici un fel de informatii personale ale vizitatorilor.
XI. SONDAJE SI CONCURSURI.
Site-ul nostru organizeaza regulat sondaje si concursuri pentru vizitatorii sai. Participarea la aceste sondaje si concursuri nu este obligatorie si nu necesita introducerea datelor cu caracter personal in cazul neparticiparii la acestea.
In cazul participarii colectam informatii de contact: adresa de email, nume si prenume, informatii demografice si cateodata adresa pentru a verifica veridicitatea informatiilor furnizate.
Aceste informatii sunt folosite pentru notificarea castigatorilor.
In anumite cazuri cum sunt concursurile sponsorizate, se pot solicita informatii personale (adresa de email, nume), care vor fi impartite cu sponsorul respectiv.
Va recomandam sa cititi cu atentie regulamentele de participare pentru fiecare concurs sau sondaj.

XII. NEWSLETTER-E.
Rezervari-camere.ro ofera newsletter, care cuprinde o varietate de subiecte. Dupa exprimarea optiunii de a deveni membru al acestei comuntati aveti posibiliatea de a va abona la newsletter gratuit. Abonarea presupune confirmarea intentiei tale prin intermediul urmarii unui mail special pentru a verifica acordul tau pentru utilizarea adresei cu care te-ai abonat. Toate mailurile pe care le veti primi vor contine instructiuni simple de dezabonare sau puteti modifica optiune de abonare din pagina de informatii personale.
Suntem impotriva spamului si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte persoane, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat sau in cazurile expres prezentate.

XII. "TRIMITE UNUI PRIETEN", E-FELICITARI, RECOMANDARI.
Rezervari-camere.ro ofera posibilitatea vizitatorilor de a trimite o recomandare, un articol, o stire, un studiu, o felicitare electronica prin email unui prieten. Daca folositi aceste servicii, trebuie sa furnizati adresa de email a destinatarului pentru a trimite recomandarea sau felicitarea electronica si adresa dumneavoastra de email. In cazul in care trimteti o felicitare electronica va vom solicta si adresa dumneavostra de email, care va fi retinuta de noi pentru a va confirma ca mesajul trimis de dumneavoastra a ajuns la destinatar. In nici o circumstanta Rezervari-camere.ro nu va folosi adresa de email a destinatarului serviciului decat in cazul in care acesta isi da permisiunea in acest sens.

XIII. COMPORTAMENTUL CA MEMBRU.
Pentru inregistraea ca membru veti fi solicitata sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa pastrati parola de acces ca membru in siguranta, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Fiecare persoana are dreptul la un singur cont.
Rezervari-camere.ro foloseste toate instrumentele standard pentru pastrarea in siguranta a datelor dumneavoastra.
Sunteti in cunostinta de cauza ca orice date, informatii, fotografii, grafica, etc. aflate pe acest site sunt responsabiliatea acelei persoane de la care provine. Rezervari-camere.ro nu poate fi facut responsabil pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la informatii incomplete, false, gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii lor.
Sunteti de acord sa nu folositi serviciul pentru:
 • transmiterea unor informatii care pot fi considerate ilegale, amenintatoare, abusive, defaimatoare, obscene sau sub orice alta forma in discordanta cu legile in vigoare,
 • transmiterea unor informatii care v-ar asocia direct sau indirect, in mod fals, cu orice persoana cu care nu sunteti asociati,
 • a copia sau falsifica continutul acestui site fara a avea un drept in acest sens,
 • afectarea prin impedicarea sau diminuarea fluxului normal de furnizare a serviciului catre tertii utilizatori,
 • transmite in orice forma, informatii, continut care apartine unor terte persoane si nu aveti nici un drept in acest sens.
Pe forumul La Cafenea.ro sunteti de accord sa respectati regulile de comportament impuse de bunul simt si decenta. Membrii forumului La Cafenea sunt obligati sa respecte un limbaj decent, sa scrie corect gramatical si sa nu foloseasca prescurtari de genul messenger sau sms. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a nu publica sau a cenzura anumite mesaje fara o prealabila notificare a emitentilor acestui conttinut.
Sunteti de accord sa nu accesati, sa nu incercati sa accesati serviciul decat prin intermediul interfetei puse la dispozitie de Rezervari-camere.ro si de proprietarii acestuia.

XIV. Regulament pentru concursurile Rezervari-camere.ro.

Concursurile organizate pe site-ul www.rezervari-camere.ro se adreseaza membrilor siteului. Conditiile de participare, modul de desemnare a castigatorilor, premiile puse in joc, modul de trimitere a premiilor etc sunt mentionate la fiecare concurs in parte, ele putand fi diferite de la un concurs la altul. Un membru, care a castigat la un concurs, nu se mai poate inscrie la acelasi concurs.
Pentru concursurile cu trageri la sorti:
Premiile se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii, sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.
Pentru concursurile in care membrii comunitatii NN voteaza:
Se stabileste un interval de timp, pentru fiecare concurs in parte, in care membrii NN pot vota in concurs. Castigatorul este cel care a acumulat cel mai mare numar de puncte.
Nota: Fraudarea sistemului de vot duce la anularea votului si/sau a contului de membru?

Trimiterea premiilor:
Premiile se trimit prin posta pe numele si adresa specificate in contul tau personal din site-ul Rezervari-camere.ro.
Nu raspundem de corectitudinea angajatilor postei si nici in cazul pierderii premiului.
Daca un premiu este returnat de catre Posta, datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele de contact corecte, premiul nu va fi retrimis.
Reclamatii:
Orice reclamatie a clientilor trebuie expediata in scris, la adresa de mail: contact@Rezervari-camere.ro. Veti primi raspuns de confirmare a primirii reclamateiei in termen de 48 de ore. Contestatiile adresate in scris vor primi o rezolutie în termen de o luna de la data primirii lor. In cazul in care reclamatia va fi respinsa, www.rezervari-camere.ro va furniza o justificare scrisa motivelor respingerii.
Nota:
Furnizorilor premiilor li se vor pune la dispozitie pentru expedierea premiilor:
1. Datele de contact care iti sunt solicitate si trebuie sa fie complete si reale.
Adresa corecta inseamna: strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament (unde este cazul), cod postal. Numarul de telefon trebuie sa fie unul alocat. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cel din buletin.
2. Datele cu caracter special: inaltime, greutate, varsta copil, care trebuie sa fie corecte si reale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este inscrierea in concursurile desfasurate pe www.rezervari-camere.ro. Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru inscrierea intr-un concurs sponsorizat, care se desfasoara pe site. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a participa la concursurile sponsorizate. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai sponsorilor pentru ca acestia sa poata livra premiile castigatorilor.


XV. Regulament pentru punctele de loialitate.

Sistemul de puncte de loialitate se bazeaza pe acumularea de puncte, la nivel de membru, pentru o serie de actiuni si activitati in care acesta se implica. Punctele consumate nu se returneaza. Punctele nu sunt transferabile. In cazul suspendarii temporare (ban), acumularea punctelor inceteaza pe durata suspendarii.
Fiecare membru isi va putea vizualiza numarul de puncte acumulate, modul de acordare a punctelor, istoricul consumului de puncte, intrand in pagina de "Contul meu"

Durata: Sistemul de punctare a loialitatii si activitatii fiecarui membru al comunitatii are o durata nedeterminata, putand inceta oricand, fara o notificare prealabila. www.rezervari-camere.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula beneficiile acordate oricaruia dintre membrii sai.
Reclamatii: Orice reclamatie a clientilor legata de cheltuirea punctelor trebuie expediata in scris, la adresa de mail: contact@rezervari-camere.ro. Contestatiile adresate in scris vor primi o rezolutie în termen de o luna de la data primirii lor. In cazul in care reclamatia va fi respinsa, www.rezervari-camere.ro va furniza o justificare scrisa motivelor respingerii.

Schimbari ale politicii de adminstrare a site-ului
Rezervari-camere.ro poate fi modificat sau intrerupt in orice moment fara nici o notificare prealabial si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra.
Conditiile de oferire a serviciului sau ale oricaror componente ale sale sau regulamentele pot fi modificate sau intrerupte de de catre administratorii sau proprietarii site-ului in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie din partea dumneavostra.
Rezervari-camere.ro, operatorii acestuia, adminstratorii si proprietarii nu sunt responsabili si nu pot fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba/problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului.
Termenii si conditiile mentionate mai sus, pentru buna functionarea site-ului in bune conditii sunt obligatorii. Prin inregistrarea ca utilizator al site-ului www.rezervari-camere.ro si accesarea site-ului si/sau a sectiunilor sale le acceptati ca atare.
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2021 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.