Cazare Pensiunea Snagov Lac, Snagov, judetul Ilfov

Cazare Pensiunea Snagov Lac, Snagov, judetul Ilfov

Adauga o unitate de cazare

Cazare Pensiunea Snagov Lac

| recomanda prin facebook cazare Pensiunea Snagov Lac - Cazare Snagov | 1121 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Stefan Cel Mare, 74, jud. Ilfov
  0721 951 539, 0318 220 229
  0318 220 229


  Agentii de turism  Pensiunea Snagov Lac va ofera cazare in 10 camere dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, televizor, internet wireless, incalzire centrala, frigider, mobilier nou de calitate superioara.

  Camerele beneficiaza de terase foarte largi cu vedere spre lacul Snagov fiind considerat unul din cele mai mari limane fluviale, pe el putinduse practica diferite sporturi nautice, face plimbari de agrement la Manastirea Snagov unde este inmormintat Domnitorul Vlad Tepes, pescui(biban, platica, guvid, crap, stiuca, somn). Pe malul Lacului se poate deasemenea vizita Palatul Snagov fosta resedinta a lui Nicolae Ceausescu, padurea Snagov este amenajata ca un imens parc in care se gasesc plaje, restaurante, fiind declarata rezervatie naturala. Veti remarca panoramele surprinzatoare care prezinta o imagine a naturii extrem de incantatoare.

  Pentru a prezenta cat mai eficient Pensiunea Snagov Lac trebuie sa vorbim despre faptul ca reprezinta o investitie noua, cofinantata prin program european Sappard, deci o investitie la standarde europene.

  Datorita locatiei situata chiar in vecinatatea Bucurestiului avem avantajul de a dispune de o mare varietate de locurii de recreere si divertismant, locuri pentru practicarea diferitelor sporturii pe tot parcursul anului( echitatie, tenis, fotbal, )precum si vizitarea unor edificii culturale, religioase si vestigii istorice cum ar fi Atheneul Roman, Teatrul National, Opera Nationala, Muzeul National de Istorie, Muzeul Satului, Muzeul National de Arta, biserica Curtea Veche, Mitropolia, Manastirea Plumbuita, Manastirea Caldarusani, Manastirea Tiganesti, hanul lui Manuc, Foisorul de Foc, Palatul Ghica, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Gradina Botanica, Padurea Baneasa. O excursie de o jumatate de zi ofera posibilitatea de a imbina o vizita in bucuresti cu una in imprejurimile peisajului incintator al Lacului snagov, al padurilor, manastirilor si conacelor. Pensiunea se afla in apropierea aeroportul Otopeni la numai 10 km, Complexul Prisma 8 km, aeroportul Baneasa 30 km, Romexpo 35 km.

  Cadrul natural de petrecere a timpului liber, oferta unui meniu pentru intreaga perioada bazat pe o alimentatie naturala, fara componenti sintetici, participarea la excursii in multe din destinatiile turistice prezentate, toate asigurate la un nivel superior de confort.

  Oferta este atractiva pentru toate categoriile de turisti, atit penrtu cei ce locuiesc in imprejurimi cat si pentru cei ce vin de departe. Tinerii din Bucuresti prefera zona Lacului Snagov penru petrecerea weekend-urilor, iar persoanele de varsta medie si peste gasesc la 30 km departare de oras un peisaj cu multiple oferte de destinatie.

  In jurul pensiunii se afla circa 4000 de metri patrati de vegetatie, animale, flori. Se pot practica o serie de activitati sportive dar si plimbari romantice seara prin padure sau pe lac avand in vedere ca este unul din putinele lacuri din Europa unde cresc nuferi albi, galbeni si imperiali.

  Organizam mese festive cu diferite ocazii detimem sistem profesional de mizica, activitati team-building, transfer la si de la aeroport.

  Se poate admira sera sau servi un cockatil delicios la debarcader.

  De asemenea oferim biciclete pentru plimbari in padure, plimbari cu barca sau salupa.

  Pentru orice informatii suplimentare sau sugestii va rugam sa ne contactati. Multumim

  Va asteptam. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2021 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.