Cazare Cabana De Turism Montan si Piscicol Veverita, Valea Doftanei, judetul Prahova

Cazare Cabana De Turism Montan si Piscicol Veverita, Valea Doftanei, judetul Prahova

Adauga o unitate de cazare

Cazare Cabana De Turism Montan si Piscicol Veverita

| recomanda prin facebook cazare Cabana De Turism Montan si Piscicol Veverita - Cazare Valea Doftanei | 1017 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Varianta Negras, 826A, jud. Prahova
  0244 365 635, 0745 080 459, 0723 748 105
  0244 365 635
  Cabana Veverita este o experienta unica pentru turistii care isi doresc sa se relaxeze in aer curat de munte, sa experimenteze traditiile si cultura zonei, sa guste din bunatatile specifice ale zonei sau sa practice activitati sportive si de pescuit.

  Cabana este situata la o distanta de ~130 km de Bucuresti. Din centrul orasului Campina se urmeaza drumul de Valea Doftanei conform indicatoarelor, . Dupa trecerea prin cheile Brebului si comuna Seciuri, urmeaza urcusul spre Barajul Paltinu si de aici la 7 km se ajunge la cabana.

  Cabana are o capacitate de 10 camere cu grup sanitar propriu si un nivel de confort de 3 stele, restaurant cu o capacitate de peste 80 locuri, crama, terasa, foisor, bar, spatii recreative si parcare. Fiecare camera va ofera un confort deosebit si un spatiu generos, Tv Lcd, cablu Tv, internet, balcon. Iar in curtea se afla si un izvor cu apa de munte pentru relaxare.

  Cabana se adreseaza atat pasionatilor de pescuit dar si tinerilor si familiilor cu copii care apreciaza calitatile zonei montane. Special pentru cei mici exista un spatiu de joaca si se pot organiza excursii si drumetii montane, vizite la stane sau la muzee.

  Restaurantul serveste mancare traditionala cu produse specifice din zona (cascavea Valea Doftanei) precum si preparate pe baza de Miere Naturala de Albine, iar in Crama se pot degusta atat vinuri fine cat si bauturi tipice romanesti.

  Putem asigura o organizare speciala in functie de dorintele clientilor pentru petreceri, onomastici, mese festive, conferinte, sesiuni de team-building, tabere de copii.

  Locatie: Valea Doftanei este o zona verde, linistita, perfecta pentru a lua o pauza departe de viata agitata a oraselor. Aflat la o altitudine de 600 m, Lacul Paltinu te surprinde datorita culorii sale turquoise si a barajului – o constructie inalta de 108 m si cu lungimea de 460 m. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.