Cazare Pensiunea Koronka, Targu Mures, judetul Mures

Cazare Pensiunea Koronka, Targu Mures, judetul Mures

Adauga o unitate de cazare

Cazare Pensiunea Koronka

| recomanda prin facebook cazare Pensiunea Koronka - Cazare Targu Mures | 748 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Targu Mures, Str. Corunca, 3 km de Targu Mures,, jud. Mures
  +40365 410 447; +40749 042 222
  +40365 410 448


  Agentii de turism  Formele si universul de culori ale pensiunii noastre de trei etaje reinvie caracteristicile, datinile "caminului transilvan" deja ?disparitie, imbinand rusticul cu descoperirile tehnologiei moderne, oferind astfel o ambianta confortabila sanatoasa.


  Mediul este placut rustic, aproape de oras, dar totodata departe de zgomotul si valtoarea acestuia. Este un loc perfect pentru odihna, recreare, ori, de ce nu, pentru o aventura invioratoare.


  Daca v-a obosit calatoria sau doriti doar sa va relaxati in inima Transilvaniei va asteaptam in camin. Va puteti odihni intr-una din cele 10 camere, ori, daca aveti o familie mai numeroasa, solutia va este oferita de cele doua apartamente, care va stau la dispozitie.


  Confortul dumneavoastra va fi asigurat de cuceririle secolului ca de exemplu TV, internet telefon.


  Puteti spala praful calatoriei, al drumurilor in baile bine dotate, iar racoarea va fi asigurata de aerul conditionat. Daca doriti sa petreceti clipe calme, departe de lume, va puteti gasi confortul si linistea pe terasele care ofera o panorama spre brazii ardeleni.

  Atmosfera rustica va va calauzi in vremurile de odinioara, uitate deja.


  Curtea pensiunii dispune de o parcare acoperita, av? o capacitate de 20 de locuri. Astfel somnul si pofta dumneavoastra vor fi linistite, iar masina in perfecta siguranta.

  Mandria "Curtii" este fantana din centrul acesteia, a carei umbra ofera adapost refugiu pentru cei care se odihnesc pe mica banca aflata in fata ei. Totodata constituie o parte componenta a acestei vraji si terasa exterioara a restaurantului - cafenea.


  Nici confortul oferit de secolul XXI nu poate inlocui gustul veritabil al naturii!

  Ati dori sa ascultati galgaitul paraului, sa simtiti caldura soarelui si umbra racoritoare, invioratoare, mangaierea vantului, ori mirosul ametitor al trandafirilor?

  In asemenea conditii puteti savura in Gradina pensiunii gustul cafelei, sau chiar in compania copiilor dumneavoastra zburdalnici, jucandu-se in micul teren de joaca special amenajat creat pentru ei.


  Remarcati comuniunea om-natura ?mediul mirific al "Gradinii".


  Servicii:

  Rasfatati-va, pentru ca meritati!

  Este bine stiut ca deciziile cu adevarat importante se iau in imprejurari calme, linistite, iar marile idei se nasc in conditii relaxante, degajate.

  Folositi-va de ocazie, petreceti si dumneavoastra clipe relaxante in aburii dogoritori ai saunei, in apa gadalitoare oferita de jacuzzi, ori savurati trairile de neuitat ale unui masaj.

  S-ar putea intampla ca doriti sa savurati delicioasele preparate in camera, room-service-ul va sta la dispozitie!


  Restaurantul:

  Fara doar si poate ca fiecare dintre noi isi aduce aminte de gusturile, bucatele de acasa, de mancarea preparata si servita de mainile grijulii ale mamei. Inghititurile parca se topesc in gura, iar gusturile caminului drag, preparatele mamei prind viata. Ne aducem aminte de aceste bucate chiar daca timpul a zburat peste noi.


  Restaurantul pensiunii noastre reda acest univers al gusturilor, creand astfel o atmosfera in care dumneavoastra va puteti simti cu adevarat acasa.


  Pe meniurile noastre veti gasi alaturi de preparatele traditionale si acele specialitati care pot fi savurate numai in Secuime. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2020 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.