Cazare Hotelul Aparthotel Sighisoara, Sighisoara, judetul Mures

Cazare Hotelul Aparthotel Sighisoara, Sighisoara, judetul Mures

Adauga o unitate de cazare

Cazare Hotelul Aparthotel Sighisoara

| recomanda prin facebook cazare Hotelul Aparthotel Sighisoara - Cazare Sighisoara | 665 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Consiliul Europei, 7, jud. Mures
  0755 088 158, 0265779432
  0265 773 082
  Ca te afli in vacanta, in interes de serviciu in zona, sau doar se intampla sa fii in drum spre o alta destinatie, Aparthotel Sighisoara este “your home away from home”… Totul a fost gandit pentru a fi placut, familiar si accesibil: de la amplasarea cladirii intr-o zona cu acces usor dinspre drumul E 60 si in apropierea principalelor atractii sighisorene pana la detaliile de amenajare si dotare a structurilor de cazare.
  Personalul hotelului a fost astfel instruit incat sa vina in intampinarea dorintelor oaspetilor nostri, astfel incat sa le faca sederea cat mai placuta.

  Deschizand usa hotelului nostru va veti afla in centrul orasului. Tot ceea ce merita vazut se afla la o distanta usor de parcurs cu pasul: zona comerciala, restaurante si baruri, cinema, cazino, club, terase si, mai ales, Cetatea Medievala, monument inclus in Patrimoniul de Cultura Universal (unesco).

  Iata numai cateva motive pentru care hotelul nostru este solutia optima de cazare:
  - amplasate intr-o cladire noua care se incadreaza perfect in arhitectura unuia dintre cele mai vechi orase ale Transilvania, spatiile de cazare oferite de Aparthotel Sighisoara, creaza pentru oaspeti spatiu de lucru, si, dupa caz, atmosfera relaxanta si primitoare pentru un excelent sejur de scurta sau lunga durata.
  - hotelul dispune de patru studio-uri si dou?partamente cu un dormitor la etajul intai, respectiv doua apartamente cu dou?ormitoare, un apartament cu un dormitor si doua studio-uri la etajul al doilea;
  - apartamentele si studiourile sunt spatioase si modern mobilate - avand bucatarii si bai complet echipate - astfel incat oaspetii pot organiza intalniri de afaceri sau chiar invita prieteni in vizita pentru a petrece in mod placut cateva ore;

  Pentru sederi de lunga durata se acorda reduceri negociabile. Avem oferte deosebit de avantajoase pentru firme sau alte organizatii care desfasoara proiecte in zona si isi deplaseaza personalul din localitatea de domicicli.

  Apart Cafe - cafeneaua situata la parterul hotelului, cu acces direct din holul Receptiei, ofera oaspetilor un variat sortiment de cafea, bauturi racoritoare sau alcoolice, inghetata - inclusiv o specialitate. . . Prajita - prajituri sau minuturi, totul intr-o ambianta placuta. Cu o capacitate de 30 locuri, acest spatiu poate gazdui, la cerere, diferite evenimente - prezentari de produse, miniconferinte, aniversari, mese festive- in sistem de catering. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.