Cazare Casa La Mastica, Sfantu Gheorghe Delta, judetul Tulcea

Cazare Casa La Mastica, Sfantu Gheorghe Delta, judetul Tulcea

Adauga o unitate de cazare

Cazare Casa La Mastica

| recomanda prin facebook cazare Casa La Mastica - Cazare Sfantu Gheorghe Delta | 3177 vizualizari | 2 comentarii
1
Info Fa o rezervare
 • La Dunare, 78, jud. Tulcea
  0746 613 003
  Casa Oana, alcatuita din 5 camere cu pat matrimonial, este situata in inima Deltei, acolo unde Dunarea isi uneste apele cu cele ale Marii Negre, locul ideal pentru a petrece zile de neuitat alaturi de familie si prieteni, intr-o atmosfera relaxata la mare sau la pescuit.

  Deasemenea la dispozitia dumneavoastra:
  - bucatarie
  - plimbare cu barca cu ghid

  In ceea ce priveste mesele de peste zi, va asteptam cu o varietate de specialitati din peste gatite in casa chiar sub ochii dumneavoastra.

 • Comentarii+ adauga un comentariu

   
  Highway a scris: 2011-09-06
  Pensiunea pare prost construita; treptele nu respecta inaltimea standard (nici macar nu sunt egale intre ele) ceea ce provoaca dese accidente. Baile comune sunt mereu murdare. Baile camerelor sunt mici si inghesuite, cu scurgere fara inclinatie, incat dupa fiecare dus podeaua se inunda literalmente cu apa. Nu sunt puse la dispozitie materiale pentru curatenie personala, macar ca o eventuala solutie la aceasta problema. Terasele sunt prea aproape de camere, cladirea nu este izolata fonic in nici un fel, iar petrecaretii se aud pana tarziu in noapte suficient de tare incat sa impiedice somnul oricui. Internetul nu exista decat pe terasa, in anumite puncte, absolut deloc in camere. Curtea este foarte mica si nu exista vreun loc amenajat unde ai putea sta (afara de terasa). Nu exista nici un living. Bucataria pusa la dispozitia turistilor este in interior, fara ferestre si fara aerisire, incat mirosul mancarurilor se raspandeste sus pe scari si in toata pensiunea. Nu intotdeauna ceva de dorit. Serviciile de plimbare cu barca pe care le ofera sotul doamnei Oana au fost taxate cu 40 de lei de persoana pentru o ora de plimbat cu barca pe canalul central ce duce in rezervatie (nu cel mai interesant), in conditiile in care alti perscari independeti cer mai putin (evident sunt si altii care cer mai mult, in functie de locuri anume). Nu va asteptati la un ghid glumet si istet, care sa stie sa dezvaluie locuri exotice si memorabile. In plus, acelasi pescar, sotul exemplar al proprietarei pensiunii, nu a ezitat sa ii faca avansuri directe unei fete din grupul nostru printr-un comportament insidios si insistent.

  Mihaela din Cluj a scris: 2012-09-13
  Customer service inexistent! La telefon s-a discutat un pret si anumite conditii, ajunsi acolo conditiile s-au schimbat brusc, mai ales pretul. Doamna respectiva motivand ca \"se scoate\" atunci cand ii ajung clientii la pensiune si ii pune unde apuca. Doamna care se ocupa de pensiune a avut o atitudine dezagreabila, a trebuit sa cautam singuri camerele si sa ne descurcam singuri. cand am sosit la pensiune, desi am sunat-o nici nu a venit sa ne caute, a trebuit sa asteptam 30 min in fata casei ca apoi sa o cautam in toata casa. De asemenea, aceasta a tipat la noi si s-a comportant inadecvat cu clientii sai, motivand ca \"ea asa face afaceri de 5 ani si ii este bine\" Baia cu miros urat, de canal, la chiuveta nu curgea apa rece iar WC-ul se infunda mereu! desi era curat in baie, dadea impresia de mizerie si de loc neingrijit! Camerele erau curatele dar avand in vedere toate celelalte conditii si mai ales atitudinea proprietarei, va sfatuiesc sa nu mergeti in acest loc! Pe scurt: o pensiune scumpa, cu conditii groaznice si comportament ce lasa de dorit din partea unei persoane care face turism!  Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2020 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.