Cazare Cabana Cabana dintre Brazi, Porumbacu de Sus, judetul Sibiu

Cazare Cabana Cabana dintre Brazi, Porumbacu de Sus, judetul Sibiu

Adauga o unitate de cazare

Cazare Cabana Cabana dintre Brazi

| recomanda prin facebook cazare Cabana Cabana dintre Brazi - Cazare Porumbacu de Sus | 91 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Camere Fa o rezervare
 • POrumbacu de sus, jud. Sibiu
  +40 746 120 902
  contact [ at ] cabana-dintre-brazi.ro
  www.cabana-dintre-brazi.ro
  poza 0 de la

  poza 1 de la


  Pentru noi este important sa știi ca ești oaspete nu client! Hai sa te convingi, si cu siguranță ai sa revii! Suntem in centrul tarii, astfel încât, din orice localitate ai veni, poți lua micul dejun acasă si prânzul la noi in zona!
  Pensiunea Cabana dintre Brazi are o capacitate maxima de 16 locuri, in 3 camere cu paturi duble si o camera cu 4 paturi, 2 paturi single si 1 pat dublu. In fiecare cameră se poate suplimenta un loc cu pat pliant. La etajul superior camerele sunt prevăzute cu o baie comuna destul de generoasa si complet utilata. Prima impresie este întotdeauna cea mai importantă. La asta ne-am gândit când am ales o amenajare specială a camerelor noastre, pe care o completăm negreșit cu o curățenie exemplară, totul pentru o vacanță memorabilă!
  Nu contează unde și cât de mult călătoriți, ci cât de mult vă bucurați de fiecare destinație.
  Se poate închiria casa întreagă, pentru grupuri sau familii mai mari. Detaliile se stabilesc la telefon.
  Camera 1 Se află la parter este frumoasă și intimă, cu decorațiuni moderne, are 2 paturi de o persoană alăturate, baia pe hol.
  Camera 2 Se află la mansardă este frumoasă și intimă, cu decorațiuni moderne, are 1 pat dublu, vedere spre curte si spre masivul Făgăraș. Are acces la balcon unde te poți relaxa dimineața sau seara pe un fotoliu suspendat, perfect poziționat astfel încât tu sa ai cea mai buna priveliște.
  Camera 3 Se află la mansardă este frumoasă și intimă, cu decorațiuni moderne, are 1 pat dublu, vedere spre Castelul de Lut Valea Zânelor si spre foișorul poziționat in curte.
  Camera 4 sau Camera Family Se află la mansardă este frumoasă și intimă, cu decorațiuni moderne, are 1 pat dublu si încă doua paturi single, vedere spre curte si spre masivul Făgăraș. Are acces la balcon unde te poți relaxa dimineața sau seara pe un fotoliu suspendat, perfect poziționat astfel încât tu sa ai cea mai buna priveliște.
  In cazul in care sunteți mai multe persoane si paturile suplimentare nu reușesc sa acopere necesitatea, in holul din mansarda avem o canapea extensibila confortabila ce poate fi utilizata la nevoie de încă 2 persoane.
  Camerele sunt spațioase, având intre 20-25 mp.
  Pensiunea Cabana dintre Brazi, oferă wi-fi gratuit oaspeților si are parcare proprie, gratuita pentru toata perioada șederii.
  Simte rusticitatea zonei, încă de la Check-in! Camerele noastre au fost concepute in spiritul zonei, tocmai pentru a va oferi o vacanta de vis, pe tărâmul aerului curat!
  Camerele Family adică cele de 4 persoane, sunt formate din camere cu un pat dublu si doua sau trei paturi single, accesul la toaleta fiind comun.


  Facilitati cabana: Ferma proprie, Gratar, Incalzire centrala, Internet, Loc de campare, Loc de joaca pentru copii, Organizare evenimente, Parcare, Piscina, Sala de mese, Trasee / Excursii

  Facilitati camere: TV


 • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2022 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.