Cazare Hotelul Turnul, Moeciu, judetul Brasov

Cazare Hotelul Turnul, Moeciu, judetul Brasov

Adauga o unitate de cazare

Cazare Hotelul Turnul

| recomanda prin facebook cazare Hotelul Turnul - Cazare Moeciu | 1014 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Principala, 394, jud. Brasov
  0268 236628, 0745 185 871, 0744 655 536
  0268 236 087


  Agentii de turism  Hotel Turnul*** Confortul elegantei. . .

  Hotel Turnul se numara printre putinele unitati de cazare care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte.
  Unitatea si-a deschis portile pentru dumneavoastra in iunie 2009 fiind o constructie unica in Bran-moeciu prin rafinament, design si eleganta.
  Localizat intr-un cadru natural, aproape de principalele puncte de atractie turistica din zona, pe un drum cu acces facil, locatia ofera privelisti minunate, intimitate, liniste.
  Unitatea isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde unor nevoi care inca nu sunt acoperite de oferta disponibila din zona, in ciuda interesului turistilor romani si straini.

  Hotel Turnul dispune de 19 spatii de cazare, structurate astfel:
  - 1 apartament
  - 1 garsoniera
  - 5 camere duble twin
  - 12 camere duble matrimoniale

  Fiecare camera dispune de baie proprie, cablu Tv- Lcd, acces internet wireless, telefon cu acces direct.

  Restaurantul cu o capacitate de 80-90 locuri ofera o ambianta discreta si eleganta, un meniu variat care satisface cele mai sofisticate gusturi, concentrand o serie de curente culinare, pentru a va oferi o gama variata de preparate. Se pot organiza diverse evenimente : nunti, bancheturi, botezuri, cine festive, receptii, intalniri de afaceri, cocktail-uri.

  Pentru turismul de afaceri punem la dispozitie o sala de conferinta de 40-50 locuri, luminata natural, complet dotata, care ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente: conferinte, seminarii, sesiuni de training, programe de team-building etc.
  Modularea spatiului din sala de conferinte se face la cerere in functie de tipul de activitate desfasurata. Sala este dotata cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, Dvd, ecran proiectie, Lcd).

  Spatiul este completat de o terasa ce poate fi folosita cu succes in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente. In perimetrul proprietii se vor amenaja zone speciale si asistenta necesara pentru activitatile de team-building, facilitand antrenarea spiritului de echipa, si socializarea.

  Va punem la dispozitie, pentru deplina dumneavoastra relaxare, un mic centru spa ce cuprinde sauna, jacuzzi si fitness. Acestea se afla in incinta hotelului si sunt la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul zilei.

  Sauna este uscata, iar Jacuzzi-ul are o dimensiune generoasa. De asemenea va punem la dispozitie halate, prosoape si papuci de unica folosinta.

  Pentru momentele speciale si animate, Crama noastra va asteapta cu o capacitate de 30 locuri. Aici puteti viziona meciurile echipelor favorite sau va veti putea intretine cu prietenii si familia la un pahar de vin din soiuri alese.

  Ne-am propus, prin deschiderea acestei locatii sa devenim un etalon al rafinamentului, si bunului gust, oferind pe langa serviciile de inalta clasa, definirea unor tarife prietenoase. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.