Cazare Hotelul Turist Suior, Baia Sprie, judetul Maramures

Cazare Hotelul Turist Suior, Baia Sprie, judetul Maramures

Adauga o unitate de cazare

Cazare Hotelul Turist Suior

| recomanda prin facebook cazare Hotelul Turist Suior - Cazare Baia Sprie | 815 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • George Cosbuc, 121, jud. Maramures
  0262 262 080
  0262 261 484
  Situat in N-V Romaniei, in judetul Maramures, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, in mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Suior se defineste ca o oaza de linişte si confort.


  Inconjurat de munti, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Suior este usor accesibil, oferind oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri.  Complexul Hotelier Turist Suior detine 53 de camere, dispuse in cele trei mini-hoteluri Iza, Mara şi Ignis. 7 camere dotate cu un pat, 24 cu doua paturi, 14 cu pat matrimonial şi 8 apartamente foarte spatioase, totalizeaza un numar de 99 locuri de cazare.  Restaurantul Complexului Hotelier Turist Suior, cu o capacitate maxima de 120 locuri, ofera posibilitatea servirii mesei intr-o ambianta placuta si un decor inedit.  Terasa situata in partea vestica, cu un numar de 40 locuri, ofera turistilor posibilitatea de a privi peisajul deosebit ce inconjoara complexul si de a contempla superbe apusuri de soare.  Sala de conferinte la standarde internationale avand o capacitate de 80 locuri pe scaune, dotata cu: instalatie de aer conditionat, instalatie de sonorizare/ amplificare, microfoane fixe, aparatura de traducere simultana in trei limbi, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatura audio-video.  Complexul Hotelier Turist Suior asigura oaspetilor sai dotarea necesara practicarii sporturilor atat pe timpul verii cat si iarna. Astfel dispune de terenuri de sport unde se poate juca: fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de camp atat pe asfalt cat si pe zgura; poligon pentru practicarea Paint Ball situat in imediata apropiere a complexului si echipamente necesare practicarii acestui sport.  Parcul copiilor situat in curtea complexului pune la dispozitia copiilor un joc gonflabil de 21 m lungime si 5 m latime compus din tobogan, zid de ascensiune si multiple obstacole, leagane si personal pentru supravegherea lor atat timp cat se afla in incinta parcului.  Partiile de schi, amplasate in partea vestica a complexului, cu o lungime de 3600 m, cotate ca si partii de dificultate medie, sunt deservite de un telescaun cu o capacitate de 1. 200 persoane /ora si masini speciale pentru nivelarea lor.


  Accesul la telescaun se face pe baza unor cartele megnetice numite Tag-uri, acest sistem aducand un spor de confort schiorilor care nu mai sunt nevoiti sa astepte mult timp pentru urcarea pe scaun.  Sunt in curs de definitivare instalatia de producere a zapezii artificiale si instalatia de

  Nocturna, speram ca pana in 20. 12. 2008 sa facem inaugurarea lor. In cazul in care aceste investitii vor fi definitivate, tarifele aferente telescaunului se vor majora.  Exista si un centru de inchiriere echipament pentru practicarea skiului si a snowboardului, acest centru putand pune la dispozitia turistilor peste 200 de echipamente.  Statia de plecare a telescaunului este amplasata la 50 m departare de terasa complexului.

  La statia finala a telescaunului, doritorii pot sa serveasca bauturi calde si reci, alcoolice si nealcoolice, precum si preparate fast - food, in cadrul placut al barului existent aici, bar care are o capacitate de 30 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa.  Oaspetii mai putin aventurosi pot sa se foloseasca Centru de relaxare al complexului ce cuprinde: sauna, jacuzzi, solar, masaj, sala de fitness, billiard, darts, tenis de masa. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.