Cazare Hotelul Mara, Baia Mare, judetul Maramures

Cazare Hotelul Mara, Baia Mare, judetul Maramures

Adauga o unitate de cazare

Cazare Hotelul Mara

| recomanda prin facebook cazare Hotelul Mara - Cazare Baia Mare | 682 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Unirii, 11, jud. Maramures
  0262 226 660
  0262 221 008


  Agentii de turism  Hotel Mara este preferat de catre turistii care viziteaza orasul Baia Mare datorita traditiei sale in ceea ce priveste ospitalitatea si calitatea serviciilor oferite. Recent renovat, Hotel Mara a devenit primul hotel din Baia Mare ce ofera o gama variata de servicii destinate atat turismului de afaceri cat si celui de agrement.


  Hotelul este situat in centrul comercial al orasului Baia Mare, facand astfel usor accesul catre autoritatile locale, institutiile publice si banci. Aeroportul se gaseste la 11 kilometri departare, iar gara la doar un kilometru.


  Hotelul dispunde de 115 camere luxoase, dar si apartamente cu panorama asupra Parcului Mara si a muntilor ce inconjoara orasul Baia Mare. Decorate cu rafinament si eleganta, fiecare camera ofera atat un spatiu de relaxare cat si facilitati office. Toate camerele sunt dotate cu sistem individual de aer conditionat, caldura, tv color cu programe nationale si internationale, linie telefonica directa, conexiune internet, minibar, uscator de par, dus cu hidromasaj sau cada.


  Prin receptia hotelului, puteti solicita urmatoarele extra-servicii : seif, fax si copiator, servicii de secretariat, traduceri din si in engleza, franceza, italiana si maghiara ; centru de conferinte, serviciu de pastrare bagaje, curatatorie, parcare privata, inchirieri de autoturisme, servicii de rezervari, salon de masaj si intretinere corporala Magic Spa.


  De-a lungul timpului Hotel Mara a fost sinonim cu standardele cele mai inalte ale calitatii serviciilor, lucru ce ne-a transformat in gazda perfecta a confortului dumneavoastra. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.