Cazare Hotelul Complex Lostrita, Baia Mare, judetul Maramures

Cazare Hotelul Complex Lostrita, Baia Mare, judetul Maramures

Adauga o unitate de cazare

Cazare Hotelul Complex Lostrita

| recomanda prin facebook cazare Hotelul Complex Lostrita - Cazare Baia Mare | 856 vizualizari | 0 comentarii
0
Info Fa o rezervare
 • Principala, 13 B, jud. Maramures
  0743 690 771
  0262 270 216


  Agentii de turism  La poalele muntelui Ignis, se afla Complexul Lostrita, gazda unei pastravarii proprii. Situata intr-o zona mirifica, la 18 km de Baia Mare.


  Pastravaria Lostrita este una noua si moderna cu casa de incubatie proprie. Pastravii au un gust si o savoare deosebita, datorita furajarii ecologice si a apei naturale de munte in care sunt crescuti.


  Se remarca prin eleganta motelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, ofera 52 locuri de cazare.


  Deosebit prin intimitatea restaurantului si prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor. Deosebit prin calitatea serviciilor oferite.


  Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc, oferind impreuna 85 de locuri de cazare.


  Vara, terasa amenajata deasupra unuia dintre bazine, permite servirea mesei in aer liber si vizionarea in acelasi timp a spectacolului oferit de pastravi. Aceasta terasa dispune de 80 de locuri impreuna cu 2 foisoare si 2 mese amenajate in jurul unei fantani.


  Complexul dispune de o pastravarie proprie, proiectata pentru 15 tone de pastrav anual. Pastravaria este alimentata cu apa din raul Firiza si are o casa de incubatie proprie unde se pot produce circa 500. 000 bucati de pastrav.


  Pentru micii producatori de pastravi, din zonele limitrofe se asigura materialul necesar constand din icre incubate sau puiet de 6 luni si 1 an.


  Pastravul are calitati gustative deosebite datorita apei reci din aceasta zona. Administratorul complexului are o vechime in domeniul pastravului, de peste 25 de ani, contribuind la popularea mai multor pastravarii din Romania. La aceasta ora se experimenteaza selectionarea pastravului Jumper american, adaptat la conditiile de mediu din zona, acesta atingand parametri de crestere a pastravului danez.


  Pentru mai multa intimitate, complexul ofera spre cazare o vila cu: bucatarie, living, semineu, 3 dormitoare, 2 bai, jacuzzi, Tv si o terasa cu vedere spre bazinele cu pastravi.


  Va asteptam cu drag pentru un sejur de neuitat. • Adauga un comentariu

   
Adauga o unitate de cazare noua

Ultimele comentarii

 • Franka 2015-06-13
  Va rog schimbați nr de tel afișat pe site, nu este valabil. Noul nr este (0758) 837 792. Multumesc
 • Floare De Colt 2014-09-15
  Pacat de pensiunea superba si de pozitionarea perfecta spre munte; doamna de la receptie este de asemenea o draguta....
 • Lagon 2014-08-30
  Am avut o rezervare la aceasta pensiune pentru acest week-end si am avut marea neplacere sa am dea face cu nea\'...
 • Sami 2014-08-19
  Totul ok: conditii cazare , distanta fata de mare, proprietar serios si f. amabil.
 
Copyright © 2009-2019 RezervariCamere.ro. Toate drepturile rezervate.